Pozvánka na první závod do Dubňan!!!!!!!


pozvánkaA je to tady!!!!! Už jen 9 dní chybí do zahájení prvního závodu ročníku 2013. Letošní sezona je již šestou v řadě. STOMP MORAVIA CUP za těch 6 let prošel řadou změn a pohár se hodně zkvalitnil. Za což samozřejmě vděčíme  hlavně Vám – JEZDCŮM. Doufáme, že letošní sezona proběhne v klidném duchu. Tím myslíme, že bude, co možná nejméně pádu a zranění. Nebudou se v depu mezi s sebou závodníci hádat a budou si užívat tento krásný sport jako je PITBIKE!!!!!!


A teď bychom Vás na samotný závod rádi pozvali. Závod se pojede v sobotu 6. 4. 2013  v Dubňanech u Hodonína. Na závod je již vše připraveno (vyjma počasí ), ale to určitě dostane rozum a umoudří se. 🙂 Registrace začíná v 7,30 hod. Tréninky v 9,00 hod.  Samotný závod od 13,00 hodin. Registrace pro volný závod fichtlů v 8,30 hod. Pokud by byla nepřízeň počasí a byli jsme nuceni závod zrušit, bude to zde na stránkách a to nejpozději ve čtvrtek tj 4.4.2013. Proto prosím sledujte naše stránky.


K letošnímu ročníku se zaregistrovalo přes 70 jezdců. Pořadatel, ale rád přivítá jezdce, kteří se ještě nestihli zaregistrovat, tak i jezdce nové, kteří se rozhodnou na poslední chvíli.

Letošní seriál bude mít 10 závodů. Pořadatelům se podařilo spojit závod v Litovli(5.-6.10.2013) s Evropským pohárem PITBIKE. To přinese ještě více zatraktivnění pitbikových závodů v Česku.


Přejeme si, aby 6.ročník STOMP MORAVIA CUPU byl ročníkem dobrých závodů, přátelství a zábavy pro všechny. Na shledanou v Dubňanech!!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář