STOMP MORAVIA CUP 2014

Krátké zhodnocení seriálu  po odjetých sedmi závodech. sandy

5. července byl odjet sedmý závod seriálu na trati v Nových Dvorech. Sedm závodů, které byly odjety lze hodnotit dobře. Kdybychom to hodnotili známkou, tak bych zatím dal 2. Seriálu se zúčastňuje dobrý průměr jezdců. Zlepšení kvality seriálu je návrat jezdců se Slovenské republiky, konkrétně z MK Sasinkovo. Pravidelná je i účast jezdců s Čech. Na všech tratích a ve všech kategoriích probíhali vynikající souboje o body do seriálu.

Nelze vyzvednout žádnou z kategorií, protože všechny jsou super!!! Jen v dámách a mladších juniorech by  bylo třeba nějakých nových  jezdců.

Pořadatelský tým zatím pracuje také na dobré úrovni. Každý, ale musí zhodnotit vše sám a případné připomínky budou brány v úvahu a pokud bude možné je splnit tak rádi vyhovíme.

Minulý týden v sobotu jsme se sešli na SRANDA CUPU v Nové Hradečné a bylo to doopravdy pohodové poježdění s vynikající partou lidí, kteří žijí pitbikovým sportem. Tím jsme  ukončili jarní a zčásti i letní část seriálu a myslím si, že už všichni se těší do MX PARKU LADCE (SK), kde bude zahájena další část seriálu. Pořadatelé připravují závod s velkým nadšením.

Takže si příjemně odpočiňte, naberte hodně sil a na viděnou v MXPARKU LADCE se těší vedení seriálu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: STOMP MORAVIA CUP 2014

  1. Martin Dockal napsal:

    Možná by bylo dobré udělat nějakou anketu a nechat zhodnotit jarní část seriálu samotnými jezdci a dalšími zúčastněnými. Co Vy na to ?

Napsat komentář