STOMP MORAVIA CUP -2015

Zhodnocení průběhu seriálu a výsledků do prázdnin-dovolené !!!
Stomp BF křídlo S

Tak jak jsem slíbil provádím zhodnocení seriálu. Doposud nebyli shledány se strany vedení žádné problémy. Všechny závody měli dobrou uroveň  zúčastňoval se dobrý počet závodníku a tak lze jen všem poděkovat za dosavadní průběh a doufat,že nám to vydrží do konce sezony.

Jednotlivé třídy: MINI-zatím nejvyrovnavějši ze všech tříd. O.Osoba,Ž.Paulovič,J.Dupal,J.Švec,D.Karlíček to je vedoucí pětice,ale i na dalších místech probíhají tvrdé boje o body.

JUNIOŘI -Suverén Š.Kohoutek,ale je stíhán S.Vadrnou s SK, O.Matušincem M.Záhončíkem a N.Kllampárikovou.

DÁMY – zde je zatím suverénem P.Záhončíková SK,další místa K.Singerová,N.Klampáriková,N.Bullová,A.Holá

KLASIK- i zde vede slovenský jezdec T.Raha,který zatím nemá soupeře, následují D.Žemžula,R.Dupal,J.Bareš,L.Mrzena

OPEN -SENIOR-D.Černín,M.Černý,J.Hlous,J.Karban,R.Vlastník

VETERÁN

P.Hromek,O.Klampárík,V.Bunček,J.KlampáríkR.Berka

V obou těchto třídách by jsme rádi měli větší počet jezdců. Obě třídy startují společně. Závody jsou to pěkné,ale chybí minimálně 6 jezdců

OPEN -ELITE -tuto třídu vede slovenský jezdec J.Paulovič.Pronásledují ho J.Hladík,P.Fulír,M.Adámek,P.Hejkerlík. Další registrovaní jezdci startují jen na některých závodech. I tato třída by potřebovala nové tváře.

To je zhodnocení prozatím odjetých závodu. Zbývají nám dva letní poháry koncem srpna,pak se pojede Studenec   Telč ,závod družstev je plánován na říjen. Všem přejeme pěknou dovolenou,dětem pohodové prázdniny a těšíme se na další pokračování seriálu. Vedení .Stomp Moravia cupu!

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář