Marek Černý #73

Představení jezdce – město-a za koho jede,popřípadě sponzor

Marek Černý ze Šumperka, kde se s partou veteránů věnuji pitbikům 7. rokem.

Jaké závody-popřipadě seriály letos pojedeš.

Letos se zúčastním prioritně závodů Moravia cupu dále pak některých závodů Moravského drapáku no a nejzajímavější bude účast na Word cup of pitbike ve Francii na konci března, kam se chystáme společně s Jirkou Stanzelem a Petrem Hromkem. S Jirkou také uvažujeme o některých závodech francouzského mistrovství, ale zde bude záležet zejména na časových možnostech.

Na jaké motorce,popřípadě motorkách  a jakou třídu v seriálu STOMP MORAVIA CUP pojedeš .

Již třetím rokem pojedu na motocyklu Bucci s motorem YX pro tento rok se zvýšeným objemem na 184 ccm. Mou hlavní kategorií bude Open, a pokud bude má fyzická kondice a stav motorky dovolovat pojedu i kategorii Veteran.

Jaké jsou Tvoje sportovní cíle na sezonu 2016

Mým cílem je se závoděním bavit, zapomenout na pracovní záležitosti a když se na zahraničních závodech dostanu do první poloviny startovního pole budu nadmíru spokojený.

Připravuješ se nějak na sezonu ?

Jak jsem již zmínil, nechal jsem si u kluků z Tomanonu vylepšit motor, nechal jsem si poladit tlumiče a to je tak vše. S mou tělesnou schránkou toho již mnoho neudělám, tudíž budu brát ze svého fyzického fondu získaného v mládí…

Na jakou trať v seriálu se nejvíc těšíš a kterou,by jsi chtěl v seriálu mít

Zajímavá bude určitě dráha v Tovačově, kde se kluci kolem Michala Adámka snaží připravit trať velmi technickou a ušitou přímo pro pitbike. Mou nejoblíbenější dráhou je určitě Zábřeh, kde jsou zejména skoky jakoby udělané mě na míru.

Slovo závěrem !

Chtěl bych tímto poděkovat Lojzovi a všem lidem kolem něj, bez kterých bychom nemohli trávit úžasné víkendy na těch našich motorečkách.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář