Dolní Heřmanice

Dne 16.4.2016 se uskutečnil druhý závod letošní sezony v Dolních Heřmanicích.

Trať v Dolních Heřmanicích byla skvěle připravená!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od rána panovala v depu skvělá nálada, sluníčko krásně svítilo a všichni byli natěšení na treninky. Ty proběhly  v pořádku až na pád Jiřího Bareše, který si při něm odtrhl svaly pod kolenem. Potom proběhla menší rozprava s jezdci a následovala přestávka na oběd. Po posilnění a krátkém odpočinku začaly samotné závody.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jako první se na trať vydala kategorie Klasik. Hned v prvním závodě jsme sledovali velké boje  o první místo a to mezi J.Hladíkem a D.Karlíčkem. Nakonec jako první projel cílem D.Karlíček, dále ho následoval J.Hladík a třetí místo vybojoval R.Berka. V druhé jízdě se pořadí nezměnilo.

Zde odkaz na video z kategorie Klasik: https://www.youtube.com/watch?v=ZhCpcd7iYcs

Jako další se na trať vydala kategorie Dámy a mladší Junioři. Od začátku vedl závod slovenský závodník S.Vadrna v kategorii Junior a v dámách vedla N.Klampariková. Jako první projel cílem v kategorii Junior S.Vadrna, následoval Š.Kohoutek a V.Vítek. V dámách první jízdu vyhrála N.Klampariková následovala K.Singerová a A.Holá. V druhé jízdě se pořadí změnilo. V kategorii Junior vyhrál O.Matušinec, dále následoval S.Vadrna a třetí byl Š.Kohoutek. I v dámách se pořadí změnilo vítězství vybojovala K.Singerová, druhá skončila N.Klampariková a třetí A.Holá.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zde odkaz na video z kategorie Dámy a mladší Junioři: https://www.youtube.com/watch?v=5R4kv3PB7WM

V kategorii Mini si po skvělém startu udělali náskok D.Karlíček a M.Matušinec. Proto také dojeli do cíle v pořadí D.Karlíček, M.Matušinec a G.Hodek V druhé jízdě se  po pádu D.Karlíčka pořadí změnilo. Vítězství vybojoval M.Matušinec, dále G.Hodek a zmiňovaný D.Karlíček.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zde odkaz na video z kategorie Mini: https://www.youtube.com/watch?v=mbbJg1XSCwY

V kategorii Veterán první jízdu vyhrál M.Černý, dále D.Karlíček a J.Stanzel. V druhé jízdě vyhrál stejně jako v první M.Černý, dále D.Karlíček a  pořadí na třetím místě si vybojoval R.Berka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V kategorii Open po skvělém startu vyhrál A.Šipikal, druhý byl M.Černý a třetí dojel  P.Hejkerlík. Pořadí v druhé jízdě se trošku změnilo. Vítězem se stal jako v první jízdě A.Šipikal, na druhém místě byl  M.Adámek a na třetím M.Černý.

V kategorii Amatér vyhrál obě jízdy J.Štefan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na závěr patří velké poděkování Action racing teamu pod vedením Petra Stupky za skvěle připravenou trať a ceny. Dále MJ Moto Malec/Jahoda, Ikbike Ivo Kaštan a panu Holému za skvělou organizaci závodů.

Celkové výsledky závodu v Dolních Heřmanicích.

MINI – 1. M. Matušinec 2.- D. Karlíček  3. G. Hodek 4. T. Velev 5. M.Pokorný 
 JUNIOR  – 1. S. Vadrna  SK  2. O. Matušinec 3. Š. Kohoutek 4. V. Vítek 5. D. Štoch 
 DÁMY –  1. K. Singerová  2. N. Klampáriková 3. A. Holá 4. B. Klampáriková 
 KLASIK – 1. D. Karlíček 2. J. Hladík 3. R. Berka 4. O. Somr 5. O. Klampárik 
 VETERÁN – 1. M. Černý 2. D. Karlíček 3. R. Berka 4. J. Stanzel 5. J. Kolečář 
 OPEN –  1. A. Šipikal SK  2. M. Černý 3. M. Adámek  4. P. Hejkerlík  5. J. Stanzel 
Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář