Litovel

Dne 7.5.2016 se uskutečnil třetí závod letošní sezony v Litovli.

Trať v Litovli byla skvěle připravená!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od rána panovala v depu skvělá nálada, sluníčko krásně svítilo a všichni byli natěšení na tréninky. Tréninky proběhly v pořádku. Potom proběhla menší rozprava s jezdci a následovala přestávka na oběd. Po posilnění a krátkém odpočinku začaly samotné závody.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jako první se na trať vydala kategorie Klasik. V téhle kategorii se tentokrát na start postavilo 15 závodníků, a proto jsme také sledovali skvělé boje. Jako první projel cíl J.Hladík, dále ho následoval D.Karlíček a třetí byl L.Mrzena. V druhé jízdě vyhrál stejně jako v první J.Hladík, ale pořadí na druhém a třetím místě se změnilo. Jako druhý projel cílem D.Žemžula a jako třetí byl D.Karlíček.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jako další se na trať vydala kategorie Dámy a mladší Junioři. Od začátku vedl závod slovenský závodník S.Vadrna v kategorii Junior a v dámách vedla K.Singerová. Jako první projel cílem v kategorii Junior S.Vadrna, následoval Š.Kohoutek a třetí O.Matušinec. V dámách první jízdu vyhrála N.Klampariková následovala K.Singerová a A.Holá. V druhé jízdě se pořadí změnilo. V kategorii Junior vyhrál S.Vadrna, následoval O.Matušinec a třetí V.Vítek. V kategorii Dámy druhou jízdu vyhrála N.Klampariková, druhá A.Holá  a třetí B.Klampariko vá.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V kategorii Mini si po skvělém startu udělali náskok D.Karlíček a M.Matušinec. Proto také dojeli do cíle v pořadí D.Karlíček, M.Matušinec a G.Hodek V druhé jízdě se pořadí nezměnilo. V této kategorii jezdí, také i jedna slečna jménem Anežka Karbanová, která si vede mezi chlapci velmi skvěle a závod v Litovli dojela v  první jízdě na šestém místě a ve druhé jízdě se zlepšila a dojela na krásném pátém místě.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V kategorii Veterán první jízdu vyhrál D.Karlíček, jako druhý dojel R.Berka a třetí P.Hromek. V druhé jízdě se pořadí trošku změnilo. Stejně jako v první jízdě vyhrál D.Karlíček. který předvedl skvělou jízdu. Druhý byl P.Hromek a třetí R.Berka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V kategorii Open v první jízdě zvítězil M.Adámek, druhý  byl M.Černý a třetí D.Černín. Druhá jízda byla pro diváky a jezdce velmi zajímavá.Bohužel motorka M.Adámka závod nevydržela a on  musel z druhého místa ze závodu odstoupit. Tím se nám pořadí změnilo. Zvítězil A.Šipikal, druhý dojel P.Hejkerlík a třetí D.Černín.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na závěr patří velké poděkování panu Hromkovi a jeho teamu za skvěle připravenou trať a panu Holému za skvělou organizaci závodů.

FOTOGALERIE: http: http://klarasingerova.rajce.idnes.cz/Mezinarodni_mistrovstvi_Pitbike_Moravia_cup-Litovel_7.5.2016/

Celkové výsledky: 

Junior: 1.  S.Vadrna  2. O.Matušinec  3. Damian Hecl   4. V.Vítek   5. Š.Kohoutek                   Dámy:  1.  N.Klampariková   2. A.Holá    3. K.Singerová    4. B.Klampariková                 Klasik:  1. J.Hladík   2. D.Karlíček   3. O.Somr   4. D.Jančar    5. D.Jegla                               Open:   1. P.Hejkerlík   2. D.Černín   3. A.Šipikal   4. M.Černý   5. R.Berka                           Veterán:   1. D.Karlíček    2. P.Hromek   3. R.Berka   4. D.Granzer   5.V.Bunček                       Mini:   1. D.Karlíček   2.M.Matušinec   3. G.Hodek    4. T.Velev    5.A.Karbanová 

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář