Doktor pro váš motor

Nejvyšší čas začít se připravovat na příští sezonu. A to vám může hodně ulehčit osoba se jménem Petr Schmíd. Tento pán se nachází nedaleko města zvaného Litomyšl, tam má dílnu a v dílně spousty pokladů. Důležité ale je, že se živí vrtáním v motorech a jejich laděním. Nejde tedy o žádného příležitosného experimentátora, ale o čistého profíka. Přesto ceny nízké, komunikace výborná, ochota nadstandardní, práce kvalitní a vždy dodržené termíny, což je věc dnes hodně málo vídaná.

Zásadní výhodou je, že motor můžete na opravu poslat poštou a pan Schmíd vám ho rovněž poštou pošle zpět. Protože se motorům věnuje dnes a denně, má na všechno udělátka a práce mu jde neuvěřitelně od ruky. Také proto za práci zaplatíte možná až směšnou částku. Další výhodou je, že má v dílně spousty dílů, takže vám často odpadne jejich shánění.

Další aktuální výhodou je, že momentálně mají motoráři málo práce, takže právě teď je nejlepší čas obrátit se na nějakého s žádostí o třeba i preventivní rozborku motoru. Je to nejenom levnější, ale také elegantější, než řešit vysypanou převodovku v sezoně jako já, že.

Poslední oprava u Petra Schmída:

  • Já: Se mi vprostřed sezony vysypala převodovka, novou nemám, za 14 dní závody …
  • Petr Schmíd: Ok, pošlete to.
  • Výsledek: za 10 dní motor doma – vyměněná parta dílů, převodovka opravená, motor seřízený, cena i s poštovným pod dva tisíce. Jenom samotná převodovka do mojí Daytony stojí o polovinu víc.

Kontakt:

  • Ing. Petr Schmíd,
  • mobil: 607 868 089

Tady si můžete prohlédnout, čemu se Petr Schmíd věnuje nejvíce: www.shupa.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář