Report z Miroslavi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Po zrušeném sobotním závodu a následném přeložení na neděli jsme se po dlouhé zimě sešli v hojném počtu na trati v Miroslavi. V depu bylo vidět, že zima byla dlouhá a přinesla spoustu inovací na strojích ale i na fyzičce závodníků .

Největší poděkování by mělo patřit klukům z Miroslavi, na trati přes zamakali a jen díky nim se závod mohl v neděli odjet. Trať byla krásně připravená a po prvním kole tréninků se začalo lehce prášit. V samotném závodě se prášilo jen lehce.Největší poděkování by mělo patřit klukům z Miroslavi, na trati přes sobotu

Všechny rozjížďky probíhaly bez jakýchkoliv problémů a závažných pádů. Ve všech kategoriích probíhaly souboje až do samotného konce závodu. Na všech závodnících bylo vidět jejich odhodlání a neúnavnost po zimě. Žádný stroj během závodu neumřel.

Jak se domlouvalo na rozpravě, 4.5. 2013 se pojede závod, kde přesně, se ještě neví, ale vše bude s dostatečným předstihem na stránkách. Závod 25.5.2013 v Telči bude zrušen z důvodu hojné účasti našich závodníků na světovém závodu PITBIKE v Itálii.

Výsledky naleznete zde.

Fotografie od Kláry Singerové najdete zde.

Rádi bychom Vás tímto pozvali na závod 4.5.2013.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář