STUDENEC 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERANIKDO Z POŘADATELŮ NEVĚŘIL TOMU, ŽE BY SE V SOBOTU 6. ZÁŘÍ MOHLO JET!! OD SOBOTY -DÉŠŤ,DÉŠŤ ,DÉŠŤ. KDYŽ JSME V PONDĚLÍ PŘIŠLI NA TRAŤ ,TAK TO BYLA SAMÁ LOUŽE. 

3 DNY JSME ODVODŇOVALI A VE ČTVRTEK ODPOLEDNE MOHLO DOJÍT K ROVNÁNÍ A PŘÍPRAVĚ TRATĚ. DĚKUJI TÍMTO TĚM, KTEŘÍ SE NA PŘÍPRAVĚ PODÍLELI.

 

​Teď  k závodům. Ve všech kategoriích probíhají boje o konečné umístění v seriálu. Pořád ještě zbývá naděje o celkové pořadí.

 

V mini o prvních dvou místech je už jasno,ale dalších 5 jezdců má naděje na 5 místo. Junioři ,tam je to skoro rozhodnuto,ale stát se může cokoliv. To samé je v dámách.​​Ostatní kategorie ,také mají své favority na vítězství​​​​ ale o další místa se bude tvrdě bojovat a to na posledním závodě v SASINKOVĚ.  Termín 27. září,kdy se mělo jet v Štemberku bude zřejmě použit na Pohár družstev.

​​Co bude následovat dále — 20. září jedeme  v Sasinkově. Tak jak je napsáno v předešlém odstavci 27. září by se měli jet družstva. Proto bych poprosil zájemce o Pohár družstev o předběžné přihlášky, aby jsme mohli zajistit trať a další věci potřebné k tomuto závodu. Trať bude oznámena co nejdříve. ​​​Sestavu družstva tvoří 3.jezdci -kategorie nerozhoduje. Možno  jet i družstva mladých,kde je sestava3. jezdců 2 Mini + 1 jun.ml. Pište co nejdříve!!!!​

Těšíme se na setkání v Sasinkově. !!!!!

Výsledky – V Mini vyhrál -O.Matušinec 2. Š. Kohoutek 3. O. Osoba 4. D.Karlíček 5. V.Baláž

Jun.ml. 1.A.Holá 2. N . Klampáriková CS 3. P . Klampáriková SK

Dámy –  1. P. Záhončíková SK 2. K. Singrová  3. S. Gudabová SK

Klasik – 1.D. Karlíček 2.K. Svoboda 3. P. Sobotka 4. R. Gažo SK 5. F KOHOUTEK

Hobby –  1. J. Hladík 2. T. Reha SK 3. D. Mihálik SK 4.P. Hejkerlík 5. P. Dubský

Veterán – 1. P. Hromek 2. O.Klampárík SK 3. J Klampárík  SK 4. J. Kolečář

5 .V.Bunček

Elitte – 1 A. Sipikal SK 2. J . Paulovič SK 3. T . Klika

V této třídě bylo nejvíce poruch a tak na stupních byly jen 3. jezdci. Závod lze hodnotit jako dobrý. Nepříjemné pády a to smolaře Moravie P. Smejkala a Slovenské N. Klampárikové  skončili dobře a tak všichni závodníci  odjížděli se Studence spokojeni.

Report A.Holý

PS: Všem vyhercům, kteří obdrželi voucher na seskok z mostu bych chtěl jen říct, že tento víkend tj 13.9 se skáče last summer Jump viz. odkaz zde.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky pitbike Moravia. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář